PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vijf clubs strijden om speler van PSV’

Maar liefst vijf clubs zijn er in de race voor PSV-middenvelder Isaac Babadi. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Hij heeft een aflopend contract bij de Eindhovenaren nog steegs geen krabbel gezet.

De Eindhovenaren zijn al een lange tijd bezig om het contract te verlengen, maar vooralsnog zit er geen schot in de zaak. Het Brabants medium weet dat beide partijen nog altijd in gesprek zijn, maar een definitie klap wordt er nog niet opgegeven. Beide partijen blijven vooralsnog steggelen en ook van een mondeling akkoord, waaraan PSV al dacht, is nog geen sprake.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat vanuit het buitenland Anderlecht en Eintracht Frankfurt geïnteresseerd zijn, terwijl in Nederland Ajax en Feyenoord naar verluidt interesse hebben. Al lijkt voor laatstgenoemde club de financiële eisen van de middenvelder behoorlijk gortig. De krant stelt dat er ook gesproken kan worden in Brussel en Frankfurt, maar dus ook nog kan bijtekenen bij PSV. Dan moet wel het geschetste perspectief positief zijn voor Babadi, die momenteel weinig speelt in het eerste elftal van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.