PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat meewerken aan een winterse transfer’

Yorbe Vertessen wil deze winter graag vertrekken bij PSV maar de club zal niet meewerken aan zijn verzoek.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het Duitse Union Berlin Vertessen wel de gelegenheid wil geven om meer speelminuten te maken, maar tot nu toe wil PSV hier niet aan meewerken. Hij zou in Duitsland direct in de basis kunnen beginnen.

Bij PSV ziet Vertessen die kansen niet heel glansrijk in. Hij vreest dat Noa Lang, Hirving Lozano en Malik Tillman allemaal de voorkeur boven hem zullen krijgen. Ook heeft de Duitse club hem een mooi financieel voorstel gedaan, terwijl PSV nog amper met hem heeft gesproken over een nieuw contract. De aanvaller ligt nog tot medio 2025 vast in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.