PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat een ongekende transferzomer tegemoet’

Een zomerse leegloop dreigt voor PSV. De Eindhovenaren hebben momenteel veel succes wat resulteert in veel belangstelling voor de spelers. Clubwatcher Rik Elfrink verwacht dan ook een drukke transferzomer.

Hier maakt hij melding van in de #DoneDeal podcast. Zo lopen Isaac Babadi, Shurandy Sambo en André Ramalho uit hun contract en liggen Jordan Teze en Olivier Boscagli nog tot medio 2025 vast. Dat laatste geldt ook voor Walter Benítez. “Benítez kan ook nog weleens vertrekken, hij heeft een nieuwe zaakwaarnemer gevonden”

“Daarnaast zullen er nog wel wat meer jongens vertrekken”, gaat de clubwatcher verder. “Ik denk dat zeker tien tot vijftien man kan vertrekken komende zomer. Daar gaat PSV wel onwaarschijnlijk veel geld mee ophalen.” Onder meer Joey Veerman lijkt een fors bedrag op te leveren, maar Johan Bakayoko moet de belangrijkste melkkoe worden. “Als Bakayoko zo bezig blijft, gaat hij echt door het dak. Dan moet je echt denken aan bedragen van vijftig miljoen of meer.”

“Vorige zomer werd er al veertig miljoen geboden en hij is bezig aan een prima seizoen”, vervolgt Elfrink over de Belgische rechtsbuiten.” Johan Bakayoko moet zeker een recordtransfer worden. Die jongen is twintig jaar, het is één van de grootste talenten van zijn lichting. Ook bij de datascouts staat hij er fantastisch op.”

“Dat geldt voor Veerman trouwens ook”, vervolgt Elfrink. “Hij valt ook steeds meer op door zijn verdedigende statistieken. Dat maakt hem ook voor een aantal Engelse clubs interessant. Ik begrijp dat clubs als West Ham United en Brighton voor hem op de eerste rij zitten. Voor die clubs kan hij ook interessant worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.