PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Union legt zak met extra miljoenen neer bij PSV’

Yorbe Vertessen wil deze winter graag vertrekken bij PSV. Union Berlin en Toulouse hopen hier van te profiteren en hebben beiden al een verhoogd bod op hem gedaan.

Union zou zelfs extra haast hebben om Vertessen binnen te slepen, daar aanvaller David Fofana donderdag werd teruggeroepen door Chelsea. Hier maakt De Telegraaf melding van. De club uit Berlijn mist daardoor een aanvaller, waardoor de nood is toegenomen en de prioriteit van het halen van Vertessen is gegroeid. Het eerste voorstel van zowel Toulouse als Union Berlin werd geweigerd door PSV, dat de Belg het liefst binnenboord houdt in de strijd om de titel.

Zelf wil Vertessen graag vertrekken uit Eindhoven om zodoende meer aan spelen toe te komen. Het eerste bod van Union zou vijf miljoen bedragen, maar daar gaat PSV niet mee akkoord. Vertessen zou de stap naar Berlijn graag willen maken. Mocht het nog wel van een vertrek komen, dan zal PSV zich waarschijnlijk wenden tot Manchester United. Facundo Pellistri is in beeld om Vertessen eventueel op te volgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.