PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-aanvaller is het zat en wil per direct vertrekken’

Yorbe Vertessen wil deze transferperiode vertrekken bij PSV. De Belgische vleugelaanvaller wil ergens anders meer aan spelen toekomen. Hier maakt het medium ‘Voetbal International’ melding van.

Hij is bij PSV dit seizoen plan-B. De Belg is voornamelijk invaller en hoeft niet te rekenen op een vaste basisplaats. Ondanks blessures van Noa Lang en Hirving Lozano kon de aanvaller zich niet in het elftal nestelen waardoor de Belg open staat voor een transfer. Niet getreurd, want onder andere Toulouse, Union Berlin en Valencia hopen de aanvaller over te nemen. Eerder speelde Vertessen ook al op huurbasis bij Union Sint-Gilles.

PSV lijkt alvast voor te sorteren op een vertrek. De Eindhovenaren hebben volgens Fabrizio Romano namelijk interesse in Manchester United aanvaller Facundo Pellistri. De Uruguayaan is een groot talent, maar wist nog niet door te breken onder manager Erik ten Hag. De gesprekken zouden al zijn opgestart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.