PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Grootmacht heeft spijt van deal met PSV’

Barcelona zou spijt hebben van de koopoptie die PSV heeft bedongen op Sergino Dest. De Eindhovenaren huren hem dit seizoen van de Catalanen en willen hem vanwege zijn goede spel definitief gaan vastleggen. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

Ze waren aanvankelijk blij omdat de verdediger geen toekomst meer had bij Barcelona, maar na een geweldig half jaar hebben meerdere clubs al belangstelling getoond en zijn zij bereid om meer te betalen dan de 10 miljoen euro die PSV moet betalen.

De macht ligt nu echter bij PSV omdat Barcelona geen mogelijkheid heeft om de optie tegen te houden. PSV heeft al uitgesproken de optie te willen lichten en indien Dest zelf ook in Eindhoven wil blijven, zal hij ook na dit seizoen bij PSV blijven spelen. Barcelona hoopt nu echter de speler te kunnen overtuigen om af te zien van een contract bij PSV zodat ze hem voor meer geld kunnen verkopen aan een andere club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.