PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Toptransfer op komst voor furore makende PSV-speler’

Peter Bosz denkt dat Johan Bakayoko een grote toekomst voor zich heeft. Afgelopen zomer kon al hij een overstap maken naar de Premier League, maar koos toen om nog een seizoen in Eindhoven te blijven. Een slimme keus in de ogen van de oefenmeester.

“Daar had hij gelijk in. Dit is zijn eerste jaar als basisspeler en het moeilijkste voor hem is consistentie. Tegen Arsenal was hij fantastisch, maar ik wil dat hij elk weekend fantastisch is.” Volgens Bosz is het daarom goed dat Bakayoko niet te vroeg vertrekt bij PSV. “Justin Kluivert is het beste voorbeeld. Hij was zeventien toen hij bij mij bij Ajax zat en vertrok vroeg. Soms is het beter om geduld te hebben. Dat heb ik ook tegen Johan gezegd. Als je nu gaat, dat word je gezien als kleine speler. Als je bij ons titels wint, presteert in de Champions League en bij de Belgische ploeg zit, wordt dat heel anders.”

Bosz hoopt ook met PSV te kunnen schitteren in de Champions League, maar ziet de Eindhovenaren niet zomaar de finale halen. “Als je realistisch bent, is dat niet mogelijk. Ze organiseren het toernooi zo dat de topteams zich een fout kunnen veroorloven. Daarom is de groepsfase er ook. Maar ik geloof

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.