PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt er volgende week versterking bij’

Richard Ledezma keert op 1 januari terug bij PSV. Hij werd de afgelopen tijd door de Eindhovenaren verhuurd aan het Amerikaanse New York City FC.

Hij stond het afgelopen halve kalenderjaar dikwijls in de basis en heeft hij dus de nodige ervaring opgedaan. In de Major League Soccer, Leagues Cup en US Open Cup kwam Ledezma tot 27 optredens (1358 speelminuten in totaal). Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad vraagt zich wel af hoeveel perspectief Ledezma heeft in de ploeg van Bosz. “Wat de precieze status van Ledezma moet worden, is nog niet bekend. Eerder pendelde hij tussen Jong PSV en PSV, waar een échte doorbraak uitbleef.”

In 2019 kwam Ledezma transfervrij vanuit de jeugdopleiding van Real Salt Lake naar PSV. In totaal speelde hij sindsdien 23 keer mee in de hoofdmacht van de Eredivisie-koploper, waar hij nog tot medio 2025 vastligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.