PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-flitser speelt zich in de aandacht van Premier League-clubs’

Met zijn prima spel bij PSV heeft Johan Bakayoko zich in de belangstelling gespeeld van verschillende Engelse clubs. Dit weet voormalig topvoetballer en huidig analist Ruud Gullit te melden.

In Rondo kwam PSV maandagavond ter sprake. Bakayoko werd uitgelicht als een van de smaakmakers. “Ze vroegen mij in Engeland een beetje naar hem, over hoe en wat. Natuurlijk begint hij daar op te vallen”, vertelde de voetbalanalist in het Ziggo Sport-programma.

Technisch directeur Earnest Stewart is niet verrast door de toenemende interesse voor Bakayoko. “Het is een twintigjarige jongen die meer dan dertig wedstrijden in de eerste seizoenshelft heeft gespeeld. Ik vind het echt bijzonder knap.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.