PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler ziet Spanje of Italie helemaal zitten’

Joey Veerman staat deze zomer open voor een nieuwe stap in zijn loopbaan. Zo zou hij het geweldig vinden om te gaan spelen in de Spaanse of Italiaanse competitie.

Zijn sterke spel in het huidige seizoen blijft niet onopgemerkt en dus lonkt een stap naar het buitenland. Veerman staat open voor een vertrek aan het einde van de huidige voetbaljaargang. “Als ik heel eerlijk ben, zou ik het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen, maar het is niet altijd aan jezelf”, laat de middenvelder weten. “Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn. Mocht het niet gebeuren, dan ben ik ook heel blij bij PSV.”

Veerman speelt sinds de winter van vorig jaar voor de Eindhovenaren, die hem destijds voor een bedrag van zes miljoen euro overnamen van sc Heerenveen. Eerder speelde de zesvoudig international van Oranje voor FC Volendam. Veerman heeft in het Philips Stadion nog een contract tot medio 2026.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.