PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik zie PSV wel winnen van FC Barcelona’

PSV is bezig aan een vlammend seizoen. De Eindhovenaren wisten hun eerste vijftien competitiewedstrijden te winnen en wisten zich tevens te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League.

Wie PSV het best kan treffen? Ik zou er denk ik drie selecteren. Real Sociedad, Borussia Dortmund en FC Barcelona”, klinkt het in het video-item VI ZSM van Voetbal International. “Ik zou nu veel liever tegen FC Barcelona spelen dan tegen Atlético Madrid. Dat ligt PSV ook wel, ook door de speelwijze. FC Barcelona heeft de intentie om vooruit te spelen en daarmee ook ruimtes weg te geven. PSV heeft de kwaliteiten om dat af te straffen.”

“Als je zag hoe Girona er af en toe doorheen speelde… Dat wil ik wel zien met Bakayoko, Lang en Lozano. Een heel mooi affiche, want FC Barcelona-PSV klinkt heel anders dan Real Sociedad-PSV. En ik denk dat het qua niveau echt wel te doen is PSV is écht niet kansloos tegen dit FC Barcelona.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.