PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV start gesprekken met ervaren sleutelspeler’

PSV wil het contract van Olivier Boscagli openbreken en verlengen. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2025.

De 26-jarige Boscagli speelt sinds 2019 bij PSV en is bezig aan zijn beste seizoen in Eindhoven. Het is een ‘kwestie van tijd’ tot technisch directeur Earnest Stewart met de Fransman om tafel gaat om te praten over een contractverlenging, klinkt het. De td richt zich nu op de winterse transferperiode en andere zaken die binnen de huidige selectie moeten gebeuren. Het langer behouden van Boscagli is een van die pijlers.

Boscagli is in elk geval hongerig om er dit seizoen alles uit te halen. “Ik heb hier al prijzen gewonnen, maar je hebt gelijk, ik mis er één”, laat hij optekenen. “Ik wil kampioen worden met PSV. Het team, de supporters en mezelf die titel geven. Bij het vorige kampioenschap (2018, red.) was ik er nog niet. Maar ik zal er met het team alles aan doen om dit seizoen de titel te pakken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.