PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cabaratier haalt uit: ‘Ik vind PSV vaak een jankclub’

PSV is dit seizoen uit de startblokken geschoten. De Eindhovenaren wisten maar liefst haar eerste vijftien competitiewedstrijden van het seizoen te winnen en tevens te overwinteren in de Champions League. Cabaretier Thijs Kemperink is geen supporter van de club, maar vindt het wel indrukwekkend hoe PSV presteert.

“Rob Scheepers is mijn PSV-collega in de podcast (De podcast Randje Buitenspel van cabaretiers Rob Scheepers, Thijs Kemperink, Tim Hartog en Wilko Terwijn, red.) en die reageerde op ons”, vertelt Kemperink in VoetbalTijd. “Nou, kan de platte uit de schuur?”, was de vraag aan de PSV-supporter, waarna Scheepers gevat antwoordt gaf. “In ieder geval voor de APK!”

“PSV is zo ongelooflijk… Je ziet het ook tegen Sevilla”, reageert presentator Mick van Halst, waarop Kemperink weer reageert. “Ze doen het goed. Ook tegen Sevilla en ze doen het in De Kuip. Dat is gewoonweg knap.”

“Wij dachten eerst ook dat dé wedstrijden nog moesten komen. Maar die hebben ze ook gepakt en dan wordt je terecht kampioen straks. Maar ik vind het ook mooi om naar te kijken. Ik ben normaal niet zo’n PSV-man, ik vind het vaak een jankteam. Een jankclub, af en toe. Feyenoord is iets meer van de arbeiders, maar dat was zondag totaal niet aan de hand”, aldus Kemperink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.