PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Supersub PSV sluit verhuur in de winter niet uit’

Yorbe Vertessen timmert de laatste weken flink aan de weg bij PSV. Mede vanwege de blessure van Noa Lang en Hirving Lozano kan de vleugelaanvaller op heel wat minuten rekenen. Toch baalt hij ervan dat hij geen vaste basisplaats heeft in het team van trainer Peter Bosz. In een gesprek met Voetbal International gaat hij in op zijn ambities voor de toekomst.

Vertessen werd vorig seizoen al eerder verhuurd aan het Belgische Union Saint-Gilloise. Hij maakt daar in 20 verschillende wedstrijden minuten variërend van basisplaatsen tot invalbeurten en wist in deze wedstrijden 4 goals te maken en 3 assists te geven.

Bij Voetbal International kreeg Vertessen dus de vraag of een nieuwe verhuur in de winterstop voor hem een optie was. “In dit systeem dat veel energie vraagt van de buitenspelers krijgt iedereen wel speeltijd. Maar ik hou mijn mogelijkheden open, want je leert het meest door veel te spelen. Uiteindelijk draait het toch om speelminuten, dan ontwikkel je je het snelst en het best.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.