PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig PSV-controleur getipt bij Ajax’

Ajax zoekt deze winter naar een nieuwe nummer zes. In de #DoneDeal podcast van het medium ‘Voetbalprimeur’ passeren verschillende namen de revue.

VP-hoofdredacteur Dennie van Laar vindt Azor Matusiwa een goede optie maar weet er nog een “Je komt snel uit bij Matusiwa, maar ik dacht zelf nog aan Pablo Rosario. Hij doet het heel goed bij OGC Nice. Daar wordt hij nu als moderne back gebruikt onder die Italiaanse coach, maar hij is ook een heel goede ‘zes’ geweest. Als rechtsback schuift hij nu veel in en dan speelt hij ‘gewoon’ als extra middenvelder. In grote wedstrijden houdt hij zich bij Nice in de Ligue 1 goed staande.”

Ramsteijn zag bij Almere City, toen hij met Rosario samen speelde, al hoe goed hij was. “Hij speelde in principe op zes, maar af en toe stond ik centraal achterin naast hem. Toen was hij echt waanzinnig goed ook. Zo makkelijk voetballend en fysiek sterk. Het was wel in de Jupiler League, de toenmalige Keuken Kampioen Divisie. Ik denk dat Ajax misschien hoger mikt dan Rosario.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.