PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dit is de beste groep waar ik ooit mee heb gewerkt’

PSV wist gisteren uit te pakken door met 1-2 te winnen op bezoek bij Feyenoord. Door dit resultaat staan de Eindhovenaren nu tien punten voor op de nummer twee. Trainer Peter Bosz is zeer content met zijn selectie.

“Dit had ik niet zo ingeschat. De meeste jongens kende ik nog niet, omdat ik toch zes, zeven jaar in het buitenland heb gezeten”, vertelt Bosz op de persconferentie na afloop van het duel. “Toen we begonnen met trainen, had ik snel in de gaten dat er aardig wat kwaliteit in de groep zit. Ik merkte ook dat de jongens gretig waren, omdat ze al vijf jaar geen kampioen zijn geworden.”

“Ik heb ze al verteld dat dit de beste groep is waarmee ik ooit heb gewerkt. Dat is niet om ze extra zelfvertrouwen te bezorgen of zo, dat hebben ze helemaal niet nodig, maar omdat ik dat echt vind.. En als je ons op de training ziet in een positiespel met extreem kleine ruimtes…voor de gein moet je dat eens zien. Dat is pure kwaliteit, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt”, aldus Bosz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.