PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pakt 70 miljoen euro voor dit duo’

PSV staat er momenteel op financieel gebied uitstekend voor. Dit stelt het Eindhovens Dagblad. Ze blikken alvast vooruit op de verkoop van Joey Veerman en Johan Bakayoko.

Door de prestaties in de Champions League werd er aan toernooigeld al meer dan vijftig miljoen euro binnengeharkt door PSV. Dat heeft er ook nog eens voor gezorgd dat de marktwaarde van verschillende spelers flink is gestegen. Zo gaan Bakayoko en Veerman volgens het ED ‘voor goed geld weg’ en moet er worden gedacht aan een cumulatief bedrag van zestig tot zeventig miljoen euro.

De financiële stootkracht van PSV heeft ook gevolgen voor de kloof met Ajax. Volgens het Brabantse medium wordt die nog altijd niet volledig gedicht, maar wel een stuk kleiner. Nog nooit hebben de Eindhovenaren er financieel zo goed voor gestaan, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.