PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Noa Lang stond voor megatransfer van 40 miljoen euro’

Noa Lang speelt inmiddels de pannen van het dak voor PSV maar in een eerder stadium stond hij voor een megatransfer naar de Engelse Premier League. Dit heeft hij laten weten in de podcast ‘Pingelen’.

“Leeds wilde me kopen voor veertig miljoen euro van Brugge. Uiteindelijk is de deal geklapt en toen zat ik er mentaal wel echt even doorheen. Marcelo Bielsa twijfelde aan hoeveel arbeid ik kon verrichten zonder bal…”, vervolgde de PSV’er over een mogelijke reden waarom de deal niet doorging.

Het klappen van de transfer is volgens Lang een oorzaak geweest dat Bielsa niet lang daarna zijn biezen kon pakken. “De technisch directeur wilde me nog steeds hebben en Bielsa niet, daar begon hun ruzie. Twee maanden later was hij ontslagen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.