PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax moet zich schamen dat die jongens bij PSV spelen’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart noemt Ajax na het verloren duel tegen FC Utrecht een ‘kutelftal met kutspelers’. De Amsterdamse beleidsbepalers zouden zich moeten doodschamen voor de huidige stand van zaken.

“Zie jij spelers waar Maurice Steijn wat mee kan? Het is niet goed genoeg. Bergwijn, Berghuis, Brobbey, Taylor, Forbs kunnen het wel, maar gaan mee in de malaise”, zegt hij bij Studio Voetbal. “Ik zie gewoon een kutelftal met kutspelers en daarmee moet Steijn het doen”, vervolgt Van der Vaart. Hij kijkt met een wrang gevoel naar PSV, dat nog geen punt verloor. “Ajax moet zich schamen dat Noa Lang en Sergiño Dest bij PSV spelen. Die hadden gehaald moeten worden, zeker als er zoveel geld wordt uitgegeven (115 miljoen, red.).”

Volgens Ibrahim Afellay wordt het tijd om ‘met realistische ogen naar Ajax te kijken’. De Amsterdammers zijn afgezakt naar de zeventiende plaats. “Ze gaan zeker wel hoger eindigen, maar met deze spelers mag je niet te veel verwachten. Plaatsing voor Europa misschien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.