PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV’er heeft tot twee uur ‘s nachts in het stadion gezeten

Johan Bakayoko beleefde met Belgie niet de leukste interlandperiode. De wedstrijd tegen Zweden werd gestaakt vanwege een terreurdaad. Peter Bosz heeft hier nu commentaar op gegeven.

“Het was zeker verschrikkelijk”, zegt Bosz bij ESPN over de maandagavond van Bakayoko, die met België geen leuke avond kende toen bleek dat twee fans van Zweden, de tegenstander, bij een aanslag om het leven waren gekomen. “Ik heb er kort met Johan over gesproken. Hij heeft lang in het stadion moeten zitten, ik geloof tot twee uur ‘s nachts. Het was een heel vervelende ervaring.”

ESPN-verslaggever Hans Kraay vindt het interessant dat mensen die zeiden dat Luuk de Jong niet in het systeem van Bosz zou passen ongelijk bleken te hebben. “Die mensen studeren niet af”, reageert Bosz lachend. “Luuk is juist bij uitstek een spits die geschikt is om druk mee te zetten. Hij ziet het moment en doet het voor de volle honderd procent. Het is juist een heel grote kwaliteit van hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.