PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Die PSV’er is echt een erg goede speler’

Analist Karim El Ahmadi ziet het zitten in PSV-middenvelder Malik Tillman. Hij denkt dat de Amerikaan zich inmiddels wel in de basis heeft gespeeld bij de Eindhovenaren.

“Malik Tillman maakt een goede indruk. Tegen Sevilla wisselde hij goede en minder goede momenten af, maar hij is wel een goede speler. Hij kan met beide benen afwerken, al mag zijn rendement wat assists betreft wel omhoog. Maar hij draait makkelijk weg, het is een goede speler die ook met een individuele actie iemand uit kan spelen. Hij laat op mij wel een goede indruk achter. Echt wel een goede speler.”

Tafelgenoot Kenneth Perez vraagt vervolgens of Tillman eventueel ook een optie kan zijn voor de posities van Joey Veerman en Jerdy Schouten. PSV is daar natuurlijk dun bezet. “Ik vind hem niet echt een 6. Maar naast Veerman zou op zich wel kunnen. Bij Rangers FC speelde hij ook goed vanaf 8. Dus het zou eventueel wel kunnen”, aldus El Ahmadi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.