PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV slaat slag en komt met fraai nieuws naar buiten

Het is PSV gelukt om het contract van middenvelder Ismael Saibari open te breken en te verlengen tot medio 2028. Technisch directeur Earnest Stewart is erg blij met deze ontwikkeling.

Hij stroomde vorig seizoen door vanuit Jong PSV. Onder coach Peter Bosz heeft hij zich ontwikkeld tot een basisspeler, waarvoor hij nu wordt beloond met een nieuw contract. Zijn oude verbintenis liep over een kleine twee jaar af.

“Ismael is niet alleen technisch begaafd, maar hij beschikt ook over de andere kwaliteiten die een uitstekende profvoetballer moet hebben; Hij is leergierig, stressbestendig en bovenal uiterst gedreven. Die combinatie maakt hem een speler die we absoluut langer wilden vastleggen”, reageert Stewart op de clubsite.

Saibari is ook blij met zijn contractverlenging. “Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd. Dat heeft me de speler gemaakt die ik vandaag de dag ben. Ik kijk ernaar uit om ook de komende jaren alles te geven voor deze prachtige club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.