PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dat PSV-transfergerucht is totale waanzin’

Onlangs kwam het gerucht in de wereld dat Liverpool in Johan Bakayoko de opvolger zou zien van Mohamed Salah. In de ogen van analist Wim Kieft is dat totaal krankzinnig.

“Ik verbaasde me ook zo over het bericht dat Liverpool interesse had in Bakayoko”, reageert Kieft in Veronica Offside maandagavond. “Dat is toch waanzin? Dat vind ik echt totale waanzin.” Dick Advocaat haakt in: “Daar geloof ik echt helemaal niks van.”

Eerder werden ook al Burnley en zelfs Paris Saint-Germain aan Bakayoko gelinkt. “Ik geloof al die berichten niet”, herhaalt Kieft. “Zulke berichten brengen zijn agenten gewoon de wereld in. ”PSV en Bakayoko zelf voelen voorlopig niets voor een transfer van de Belgische rechtsbuiten. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in Eindhoven en richt zich voor nu louter op het tweeluik met Rangers FC, in de voorronde van de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.