PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wereldkampioen aangeboden bij Eredivisie-grootmacht’

Thiago Almada staat in Argentinie bekend als één van de grootste beloftes. Opmerkelijk genoeg speelt hij ‘slechts’ bij Atlanta United dat uitkomt in de MLS.

Hij staat in de belangstelling van Napoli en FC Barcelona, maar zou door een tussenpersoon ook zijn aangeboden bij Feyenoord. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

De kans van slagen is echter nihil. In februari 2022 betaalde Atlanta immers nog zo’n 14,5 miljoen euro voor de 22-jarige spelmaker aan Velez Sarsfield. “Lionel Scaloni, de bondscoach van Argentinië, wenst dat Almada deze zomer de oversteek naar Europa gaat maken. Feyenoord is daarvan op de hoogte en beraadt zich om een poging te wagen, maar weet dat het in dat geval moet concurreren met grootmachten als FC Barcelona en Napoli”, aldus het genoemde medium.

Almada ligt nog tot medio 2025 vast bij Atlanta en zou zelf, ondanks het advies van bondscoach Scaloni, met alle liefde nog even in Amerika blijven. Het MLS-seizoen is nog in volle gang. Hij speelt bij Atlanta samen met onder meer oud-Eredivisietopscorer Giorgios Giakoumakis. De kans is veel groter dat Feyenoord vol inzet op de komst van Arsen Zakharyan, van Dinamo Moskou.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.