PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Peter Bosz krijgt geen ‘vrij spel’ bij PSV

De kans is groot dat PSV vandaag Peter Bosz zal presenteren als nieuwe hoofdtrainer. Wel is duidelijk dat de oefenmeester geen carte blanche gaat krijgen in Eindhoven.

Het Eindhovens Dagblad schrijft zondag: “Afgelopen vrijdag kwam het tussen Bosz en PSV definitief rond en daar is binnen de club enthousiasme over. De onderhandelingen verliepen wat betreft toezeggingen over de spelersgroep wat minder stroef dan aangenomen, zo vertellen bronnen die dicht op de situatie zitten.”

Daar voegt het ED aan toe: “Bosz heeft met PSV wel bepaalde kaders besproken over investeringen en herinvesteringen. Daarbij zijn geen keiharde toezeggingen gedaan over specifieke spelers die Bosz nu al ‘mee kan nemen’. PSV gaat zich wel inspannen om het wensenlijstje van Bosz waar te maken, maar wil geen voetballers boven de marktprijs aantrekken (zowel qua salaris, contractduur of transfersom).”

De PSV-leiding zal ook kritisch kijken naar potentiële aanwinsten. De Eindhovense club is niet van plan om spelers aan te trekken waar de technische leiding ‘niet honderd procent achter staat’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.