PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Clubicoon: ‘Dat zou ik nou een goede coach vinden voor PSV’

Willy van de Kerkhof zou Ron Jans een goede keuze vinden om de nieuwe trainer te worden van PSV. Hier maakt het clubicoon melding van in de #DoneDeal podcast. Daarnaast noemt hij nog twee opties voor de vacature.

De ene optie is wel wat realistischer dan de andere. “Peter Bosz zou kunnen, maar ook Ronald Koeman samen met zijn broer. Dat zou een ideaal koppel zijn, maar die zitten nu bij het Nederlands elftal. Ik denk niet dat je dat moet doen, maar dat zou wel het geijkte duo zijn voor PSV.” Volgens de laatste berichten lijkt Bosz op dit moment de sterkste kandidaat voor de Eindhovenaren.

Van de Kerkhof schuift dus ook nog een derde naam naar voren. “Jans is ook al genoemd in de wandelgangen. Ook een zeer capabele trainer. Het zal niet makkelijk zijn, want we hebben nu al vier trainers gehad die niet hebben gebracht wat we zochten.” Jans werd ook al genoemd door de fans van Ajax als mogelijke nieuwe trainer in gesprek met VoetbalPrimeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.