PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verkoopt deze zomer speler aan PSG’

Een opvallend nieuwtje vandaag. Ibrahim Sangaré zou namelijk persoonlijk akkoord zijn met de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Hier maakt het medium Sport Zone melding van.

Directeur Luis Campos is al jarenlang erg gecharmeerd van Sangaré (25), maar afgelopen zomer koos hij vanwege financiële restricties nog voor Vitinha, die overkwam van FC Porto. Nu zou de Ivoriaan alsnog het toptarget van de beleidsbepaler zijn.

Sangaré is weg te halen voor een afkoopsom van 37,5 miljoen euro. Le Parisien claimt dat PSV wel mee wil werken, maar alleen als PSG de terugkoopoptie op Xavi Simons laat vervallen. Dat klinkt echter vrij onlogisch, gezien die optie toch vooral bij Simons zélf ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.