PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Juventus is klaar met Ihattaren en zet advocaten aan het werk’

Juventus is voornemens om het contract van Mohamed Ihattaren te verscheuren. Hij zou al een tijd niet meer gezien zijn bij de club en daarom ondernemen ze nu stappen. Zo zouden er advocaten aan het werk zijn gezet. Hier maakt Goal Italia-journalist Romeo Agresti melding van.

Hij verruilde PSV in de zomer van 2021 voor Juventus, maar speelde geen minuut voor de Italiaanse topclub. De Oude Dame verhuurde de aanvallende middenvelder annex aanvaller achtereenvolgens aan Sampdoria en Ajax. Voor beide clubs gezamenlijk speelde hij in totaal één wedstrijd op het hoogste niveau.

Ajax besloot de optie tot koop niet te lichten, waardoor Ihattaren in de winter terugkeerde naar Turijn. Juventus had de hoop dat hij weer zou opbloeien, maar al snel verviel hij in de oude fout. Inmiddels traint de veelbesproken voetballer helemaal niet meer mee.

Verschillende bronnen maakten de afgelopen dagen al duidelijk dat Juventus een dossier aan het opbouwen is tegen Ihattaren. Volgens Agresti is het doel duidelijk: het ontbinden van het contract van Ihattaren. De advocaten hebben de opdracht gekregen om dit uit te werken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.