PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil toeslaan voor zomerse prioriteit van Feyenoord’

PSV heeft zich in de strijd gemengd om Ramiz Zerrouki. Ze zien in hem een welkome vervanger van Ibrahim Sangaré en Erick Guttierez. Beide spelers staan voor een vertrek uit Eindhoven. Dit weet De Telegraaf te melden.

Ze zouden inmiddels bij FC Twente hebben geinformeerd naar de Algerijnse middenvelder. Sangaré heeft een vaste vertrekclausule van 37 miljoen euro en wordt gelinkt aan een overstap naar de Premier League. Voor Guttierez, die onlangs zelf zijn vertrekwens kenbaar zou hebben gemaakt bij de club, is interesse vanuit Spanje. De kans lijkt dus aannemelijk dat ten minste één van de twee vertrekt, waardoor Zerrouki zomaar nadrukkelijker in beeld kan komen bij de bekerwinnaar.

Zelf lijkt de Algerijns international echt behoefte te hebben aan een stap. Jan Streuer, de vertrekkend technisch directeur van Twente, liet donderdag in de #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, nog weten mee te werken aan een vertrek. “Deze speler moet deze zomer gewoon een transfer maken, zo simpel is het.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.