PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zou Van Nistelrooij wel helemaal goed bij zijn hoofd zijn?

Ruud van Nistelrooy vindt dat de media debet is aan de vele opstootjes die er plaatsvonden tijdens de bekerfinale tussen Ajax en PSV. De trainer kan met deze opmerking op weinig goedkeuring rekenen.

“Het is dermate grote onzin, die hij dan staat te verkondigen, dat ik me afvraag: zou Van Nistelrooij wel goed bij zijn hoofd zijn?”, zo vraagt René van der Gijp zich af in Vandaag Inside. “Hij zei: ‘De grote schuldige van het uit de hand lopen van de eerste helft zijn de media’. De media zouden veel te zwart-wit zijn en veel te veel druk op zo’n wedstrijd leggen. Dan ben je toch gestoord, als je dat zegt?”

“Wij zijn een geweldig land voor beginnende trainers of beginnende spelers”, zo vervolgt Van der Gijp. “Of het nu gaat om John Heitinga of Ruud van Nistelrooij… Wij zijn echt een geweldig land om het vak te leren. Na die wedstrijd hoor ik die Van Nistelrooij… Daar komt louter onzin uit. Dat is niet erg, want dat mag hier. Wij zeggen er niks van: laat lullen, laat lullen!”

Johan Derksen onderschrijft diens visie. “Dat is zo dom dat ik me er niet eens aan erger.” Overigens gaat de voetbalanalist niet veel verder dan dat. “Ik ben wel een liefhebber van Van Nistelrooij. Ik vind dat wel een leuke jongen, maar hij weet in de publiciteit nog niet goed over te komen. Het is gebrabbel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.