PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt groot risico in de bekerfinale’

Aanstaande zondag staat de bekerfinale tussen Ajax en PSV op het programma. En de Eindhovenaren zullen voor dit duel gaan aantreden met Joel Drommel in het doel. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Waar Walter Benítez dit seizoen het doel verdedigt in de nationale en Europese competities, mag Joel Drommel het doel schoon proberen te houden in de bekerfinale. Volgens oud-doelman Joop Hiele is Drommel er klaar voor.

“Je kunt er wel wat van vinden, maar hij staat niet zonder ervaring op die plek. Deze afspraak is blijkbaar gemaakt en als trainer moet je betrouwbaar zijn. Ik verwacht dus niet dat Benítez er ineens staat, want dan wordt het helemaal onduidelijk”, zei Hiele in het Eindhovens Dagblad.

Drommel kreeg in de halve finale tegen Spakenburg nog een doelpunt om de oren. Dat heeft volgens Hiele geen invloed op een mogelijke basisplaats in de bekerfinale. “In het buitenland gebeurt dit soort dingen vaker in het bekertoernooi en ook Ajax en Feyenoord hebben in het verleden weleens een bekerkeeper gehad. Ik ben er zelf niet per se op tegen, maar snap ook wel dat extra naar hem wordt gekeken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.