PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik vrees vanmiddag voor het ergste’

Andy van der Meyde heeft weinig vertrouwen in een goede afloop voor Ajax vanmiddag in de kraker tegen PSV. De voormalig voetballer en huidig analist heeft vooral weinig vertrouwen in de achterhoede van de Amsterdammers.

Hij doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam maar liefst tien jaar uit voor de Amsterdammers. Volgens de voormalig prof is een uitwedstrijd in Eindhoven altijd lastig. “Het gaat heel moeilijk worden voor Ajax”, vertelt Van der Meyde tegen het Algemeen Dagblad. “We weten dat ze geen geweldige selectie hebben. En ik weet uit eigen ervaring dat PSV-uit altijd lastig was. Ik hoop het natuurlijk niet, maar ik ben ook eerlijk en ik zie Ajax daar eerder verliezen dan winnen.”

Edson Álvarez liep afgelopen week tegen FC Emmen tegen een schorsing op. Door zijn afwezigheid zal Calvin Bassey in de defensie spelen. “Hij is verdedigend gewoon goed maar aan de bal minder”, begint Van der Meyde over de zomeraanwinst. “En je weet van PSV dat ze gevaarlijk zijn in de lucht. Dat zag je tijdens de Johan Cruijff Schaal ook. En laten we eerlijk zijn, op de backposities is het ook broos. Hato zie ik de voorzetten er nog wel uithalen maar op rechts, met Sanchez, is het ook niet geweldig. Het is gewoon een moeilijke zaak. Ik vrees voor het ergste.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.