PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Terugkeer naar Parijs lonkt steeds nadrukkelijker’

De kans bestaat dat Xavi Simons alweer na een seizoen zal gaan vertrekken bij PSV. Volgens het medium Le Parisien zou hij namelijk overwegen om in te gaan op een aanbod van Paris Saint-Germain.

Hij verruilde PSG een klein jaar geleden voor PSV, maar liet wel een terugkeerclausule à twaalf miljoen euro inbouwen. De leiding in Parijs overweegt serieus om daar gebruik van te maken. Men is zeer positief over diens ontwikkeling, maar de voorwaarde is wel dat er genoeg perspectief is.

Aanvankelijk leek Simons vooral in te zetten op een langer verblijf bij PSV. Er werd onder meer bericht over een gloednieuw contract zónder PSG-clausule, maar inmiddels lijkt er toch echt sprake van een terugkeer in Parijs. Zo zouden beide partijen regelmatig contact onderhouden.

Simons heeft volgens Le Parisien aangegeven open te staan voor een terugkeer in het Parc des Princes. De voorwaarde is wel dat de technische staf van PSG hem voldoende perspectief moet bieden. Op dit moment bekijkt de Ligue 1-gigant of het hieraan kan voldoen. Zo ja, dan dreigt de PSV-schok een feit te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.