PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona wil speler oppikken bij PSV’

Xavi Simons heeft zich met zijn goede spel bij PSV in de belangstelling gespeeld van zijn oude club FC Barcelona. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van.

Het medium noemt Xavi Simons als een mogelijkheid voor FC Barcelona. Vanuit Catalonië trok de middenvelder annex aanvaller naar Paris Saint-Germain, dat hij vorig jaar zomer inruilde voor PSV. In Eindhoven heeft hij zich in rap tempo ontwikkeld tot smaakmaker en daarmee heeft hij ook de status van Oranje-international veroverd.

Het ligt in de lijn der verwachting dat er deze zomer al belangstelling ontstaat voor Simons. Paris Saint-Germain heeft de mogelijkheid om hem terug te halen indien de speler zelf instemt, maar voor een hoger bedrag kunnen ook andere clubs een gooi doen. Daar zou dus zomaar ook FC Barcelona tussen kunnen zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.