PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Ajax gaan dit niet meer goedmaken’

Analist en voormalig voetballer Marciano Vink weet het zeker. Feyenoord wordt dit jaar kampioen van Nederland. Hier maakt hij melding van in het programma ‘Voetbalpraat’ op ESPN.

Hoofdtrainer Arne Slot zag in de zomer veel spelers vertrekken en moest een hoop nieuwelingen inpassen, maar dat bleek voor hem geen probleem te zijn. Binnen een paar maanden kreeg de oefenmeester het voor elkaar om een strijdend elftal te formeren dat in de Eredivisie vooralsnog slechts eenmaal verloor.

Vlak voor de interlandperiode won Feyenoord in de Johan Cruijff Arena met 2-3 van Ajax, wat sinds 2005 niet meer was voorgekomen. Het zorgde ervoor dat het gat ten opzichte van achtervolger Ajax op zes punten kwam te liggen en Feyenoord in de slotfase van het competitieseizoen nog een misstap kan begaan.

Voor Vink is duidelijk dat Ajax, PSV en AZ zich voornamelijk moeten focussen op de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie, aangezien Feyenoord nauwelijks punten meer zal verspelen. “Ik denk dat Feyenoord absoluut geen bananenschil meer gaat tegenkomen”, zo omschrijft hij zijn verwachtingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.