PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy: ‘Werkelijk de slechtste beslissing uit mijn loopbaan’

Ruud van Nistelrooy heeft er nog steeds grote spijt van dat hij Real Madrid heeft verlaten. Hij noemt dat de meest slechte beslissing uit zijn loopbaan. Hij speelde 3,5  jaar voor de Spaanse grootmacht.

Hij won twee keer La Liga met de Koninklijke, maar zag zijn perspectief langzaam vertroebelen en koos voor een vertrek. “De slechtste beslissing uit mijn carrière was Real Madrid verlaten voor HSV. Ik had toen nooit moeten vertrekken”, zegt de huidig PSV-trainer nu in gesprek met Gary Neville voor het YouTube-kanaal The Overlap.

“Ik speelde onder Manuel Pellegrini op dat moment en de club haalde Karim Benzema, Cristiano Ronaldo en Kaká”, legt Van Nistelrooij uit. “Dus er was geen plek meer voor mij en dat begreep ik. Ik was ook al 33. Ik wilde ook graag naar het WK in 2010 dus vertrok in naar Hamburg. Maar dat was een overhaaste beslissing. Ook voor mijn familie was dat niet de juiste keuze. Ik zou dat nooit weer doen als ik die kans zou krijgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.