PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV’er zet loopbaan voort bij New York City FC

Middenvelder Richard Ledezma zet zijn loopbaan voort bij het Amerikaanse New York City FC. Hij heeft daar een contract getekend tot het einde van het kalenderjaar.

Dat Ledezma naar Amerika zou vertrekken werd de afgelopen weken steeds duidelijker. De Amerikanen hebben nu officieel bevestigd dat de middenvelder het seizoen afmaakt in de Major league Soccer. ‘We zijn verheugd op de komst van Richy tot het einde van het seizoen. Richy is een extreem getalenteerde speler met excellente baltechniek en zal een belangrijke rol gaan spelen op het middenveld. Richy heeft ook al ervaring op het hoogste Europese niveau en dat zal een belangrijke toevoeging zijn aan de groep’, meldt de club.

De talentvolle middenvelder kwam mede door blessures niet helemaal uit de verf in Eindhoven, maar hoopt in New York zijn carrière nieuw leven in het blazen. “Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij New York FC. Het is een succesvolle club met grote spelers door de jaren heen. Ik kijk er naar uit om hard te werken en mij te ontwikkelen naar het niveau waarvan ik weet dat ik het kan”, sprak de Amerikaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.