PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zal uit een ander vaatje moeten tappen op 4 april’

Op dinsdag 4 april staat de bekerwedstrijd tussen FC Spakenburg en PSV op het programma. En de thuisploeg zal geen vrije verkoop meer houden voor het duel. Het beloofd een kolkende blauwe zee te gaan worden.

Een kaartje voor de wedstrijd kun je dus niet meer kopen, zegt voorzitter Marc Schoonebeek tegen Nu.nl. “De wedstrijd is nagenoeg uitverkocht, het belooft één kolkende blauwe zee te gaan worden.” De derby tegen IJsselmeervogels trekt normaal meer dan achtduizend mensen naar het sportpark, maar tegen PSV mogen er maar 6.300 aanwezig zijn. Dit vanwege de extra veiligheidsredenen, maar daar maalt Schoonebeek absoluut niet om. “We zijn al enorm blij dat we thuis mogen spelen.”

De laatste tijd zijn er in de voetballerij steeds meer problemen met uitsupporters, maar Spakenburg kreeg het voor elkaar om ook driehonderd PSV-fans te mogen uitnodigen. Dat wilde de club graag en ze worden dan ook goed ontvangen. “Bij alle wedstrijden hebben de fans van PSV zich uitermate goed gedragen. We gaan ze hartelijk verwelkomen met broodjes en lekkere drankjes. We staan met Bossche bollen klaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.