PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV geeft Dylano K. stadionverbod van veertig jaar

Dylano K, De veldbestormer die de keeper van Sevilla te lijf ging heeft een stadionverbod van veertig jaar opgelegd gekregen. Dit heeft PSV vandaag zelf bekendgemaakt.

Hij had door een eerder stadionverbod überhaupt niet bij de wedstrijd tussen PSV en Sevilla aanwezig mogen zijn. Begin deze maand werd hij veroordeeld tot drie maanden cel, waarvan één voorwaardelijk. Die straf zit hij op dit moment uit.

PSV legt de twintigjarige Dylano K. niet alleen een lang stadionverbod op, maar zal ook een procedure starten om de eventuele schade die de club oploopt op hem te verhalen. Er komt waarschijnlijk volgende week duidelijkheid over de sanctie van de UEFA voor de aanval op Dmitrovic.

De keeper van Sevilla werd vorige week voor de tweede keer in korte tijd slachtoffer van supportersgeweld. Op bezoek bij Fenerbahçe werd hij op zijn hoofd geraakt door een aansteker. Daar hield hij een kleine wond aan over.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.