PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV doet Xavi Simons een uiterste voorstel’

PSV wil er alles aan doen om Xavi Simons langer voor de clubs te behouden. En daarom ze momenteel in gesprek met hun sterspeler om te praten over de mogelijkheden.

PSV haalde hem afgelopen zomer binnen en liet in het contract optekenen dat zijn laatste werkgever Paris Saint-Germain de mogelijkheid heeft om hem voor twaalf miljoen euro terug te halen. Deze clausule zou nog tot medio 2024 lopen, maar het is de bedoeling van PSV om deze uit het contract te halen.

Volgens het medium heeft het eerste gesprek met zijn management inmiddels plaatsgevonden en komt daar deze maand een tweede bij. Om de clausule uit zijn contract te krijgen, wil PSV met Simons een deal sluiten waarmee hij in de toekomst flink kan meeverdienen wanneer hij een transfer maakt naar het buitenland.

Voor Xavi Simons zou het financiële gedeelte minder belangrijk zijn, omdat hij zich voornamelijk op zijn eigen ontwikkeling wil focussen. PSV lijkt daarmee een goede kans te maken om hem te behouden, al zal het behalen van Champions League-voetbal voor hem van cruciaal belang zijn. De middenvelder wil zichzelf namelijk blijven uitdagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.