PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Buitenlandse club wilde acht miljoen neertellen voor PSV’er’

PSV heeft een aanbieding van maar liefst acht miljoen euro laten lopen op verdediger Jordan Teze. Hier maakt het Eindhovens Dagblad vandaag melding van. Hij werd de laatste vijf officiële wedstrijden buiten de basis gehouden door trainer Ruud van Nistelrooij, maar hoeft volgens de oefenmeester niet te vrezen dat hij helemaal geen kans meer krijgt.

“Er zijn bij ons meer spelers op de bank gekomen en ze hebben zich terug weten te knokken”, waarmee het Brabants medium een eerder gedane uitspraak van Van Nistelrooij citeerde. Van Nistelrooij stelt de centrumverdediger in het restant van het seizoen nog hard nodig te hebben, maar volgens het ED lagen de kaarten mogelijk toch anders. “Volgens doorgaans goed ingevoerde bronnen was een buitenlandse club afgelopen winter bereid om acht miljoen euro voor Teze te betalen. Niet dat dat bedrag ineens als bod bij PSV op tafel lag, want de club ontving geen bod en ook geen telefoontje.”

De Brabantse krant verwacht dat het mogelijk in de zomer wel tot een transfer gaat komen mocht Teze weinig blijven spelen. Wel zal de prijs dan lager uit gaan vallen dan de eerder genoemde acht miljoen euro, maar kan PSV nog altijd rekenen op enkele miljoenen. Teze heeft bij PSV nog een contract tot medio 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.