PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zal ver moeten gaan voor zomerse handtekening’

PSV is niet de enige club die hengelt naar de diensten van Milan van Ewijk. Ook vanuit de Premier League is er namelijk diverse belangstelling voor hem.

Zo wordt hij al lange tijd gelinkt aan Fulham FC, waar Sporting CP in de wingback een ideale opvolger van Pedro Porro – die in januari voor tientallen miljoenen naar Tottenham Hotspur verkaste – zou zien. De Portugezen hebben volgens de Leeuwarder Courant nog steeds serieuze interesse.

Verder zou de prijsschatting van het Eindhovens Dagblad (‘zo’n vier à vijf miljoen euro) aan de (te) lage kant zijn. “Zeker is dat deze indicatie niet door Heerenveen is gemaakt. Heerenveen zal nu nog geen vraagprijs noemen: dat verslechtert de onderhandelingspositie en bovendien staat Van Ewijk bij meerdere clubs hoog op het lijstje. Vooralsnog heeft niemand zich officieel gemeld bij het Abe Lenstra-stadion, al wordt ook daar verwacht dat daar binnenkort verandering in komt.”

Volgens de LC hebben naast Fulham en Sporting ook andere Premier League-clubs én FC Augsburg, de nummer dertien van de Duitse Bundesliga, belangstelling voor Van Ewijk (22). Laatstgenoemde heeft eerder aangegeven open te staan voor een stap hogerop en prefereert daarbij een tussenstop in de Nederlandse top boven gelijk naar de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.