PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil deze zomer toeslaan voor Milan van Ewijk’

PSV overweegt serieus om deze zomer toe te slaan bij SC Heerenveen voor vleugelback Milan van Ewijk. Hier maakt Voetbal International melding van.

“PSV is eigenlijk al sinds het vertrek van Denzel Dumfries naar Internazionale zoekende op de rechtsbackpositie. Dit seizoen begon Ruud van Nistelrooij met de gehuurde Ki-Jana Hoever op die plek, maar hij is inmiddels alweer teruggekeerd naar Engeland.” Philipp Mwene en Jordan Teze overtuigen daar niet.

Van Ewijk heeft eerder aangegeven open te staan voor een stap hogerop. Het buitenland is een optie, maar de Nederlandse top heeft zijn voorkeur. Naar verluidt wil sc Heerenveen zo’n vijf miljoen euro verdienen aan de vleugelverdediger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.