PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Verrassende debutant lonkt onder Koeman bij Oranje’

Doelman Bart Verbruggen maakt een groet kans om te worden opgeroepen voor Oranje. Hier maakt De Telegraaf melding van. De speler van Anderlecht zou serieus in beeld zijn bij de nieuwe bondscoach Ronald Koeman.

Het medium schrijft dinsdagavond: “De nieuwe bondscoach Ronald Koeman maakt vrijdag zijn eerste voorselectie bekend. Op keepersgebied zal die een geheel andere invulling krijgen dan in de WK-selectie eind vorig jaar het geval was. Niet alleen omdat keeperstrainer Frans Hoek is opgevolgd door Patrick Lodewijks, maar vooral ook doordat alle drie de WK-keepers al geruime tijd niet meer in actie zijn gekomen.”

Daar voegt De Telegraaf aan toe: “Een verrassende, nieuwe naam, die ook door Lodewijks zelf al is opgeworpen, is die van de pas 20-jarige Bart Verbruggen, die indruk maakt als lichtpuntje bij het dit seizoen kwakkelende Anderlecht. Verbruggen lijkt goede papieren te hebben. Bronnen in België geven aan dat vanuit de Oranje-staf al contact is opgenomen met de keeperstrainer van Anderlecht om te informeren naar de 1,94 meter lange goalie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.