PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vinnige Guus Til heeft het gehad en is pislink’

PSV kwam gisteren op bezoek bij FC Utrecht niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De Eindhovenaren kwamen in de tweede helft nog wel op 1-2 maar volgens Guus Til klopte er daarna weinig van de instelling binnen het team.

“Ja, kijk, we komen met 2-1 voor na fucking lang vechten, bikkelen en beter zijn, vind ik”, zo opende de gefrustreerde Til tegenover ESPN. “Zij schoten een bal van buiten het strafschopgebied binnen en verder had ik niet het gevoel dat we in de problemen kwamen. De eerste lange bal na de 1-2 was meteen een kans en de tweede viel erin, na iets van drie minuten. Daar had ik gewoon een beetje frustraties over.”

Til kijkt daarbij ook in de spiegel. “Ik miste natuurlijk ook kansen, dus kan het ook mezelf aanrekenen. In die laatste tien minuten hadden we er minimaal één moeten maken. Je kunt wel zeggen dat ik pislink ben.” Vooral de houding na de 1-2 van Luuk de Jong zit hem niet lekker. “Op dat moment moet dat niet de instelling zijn. Je hebt zo lang geknokt, zo lang gevochten, best oké gespeeld, en dan geef je het in drie minuten weg.”

“Dan moet je weer knokken voor drie punten”, verzucht Til. “Je komt hier niet zomaar met twee doelpunten verschil voor. Als je dan een voorsprong pakt, moet je daar niet zo makkelijk mee omgaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.