PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Flinke twijfel over PSV-aanwinst: ‘Denk niet dat hij het verschil maakt’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos is niet overtuigt van PSV-aanwinst Thorgan Hazard. Hij denkt dan ook niet dat de Belgische aanvaller het verschil zal gaan maken voor de Eindhovenaren.

Hij kwam op de laatste dag van de transferperiode van Borussia Dortmund naar Eindhoven toe en moet Cody Gakpo doen laten vergeten bij PSV. Aan ervaring geen gebrek bij de Belg, maar De Mos is niet overtuigd van de aanvaller. “Hazard is een technisch behoorlijke speler, een dienende speler. Maar die zou de creatieve jongens die op die positie kunnen spelen, in de weg kunnen lopen. Het is ook nog de vraag of hij direct inzetbaar is”, vertelt De Mos bij de podcast Twee Viertje.

In Dortmund zat de vleugelaanvaller voornamelijk op de bank. Hazard had de concurrentiestrijd verloren en stond dit seizoen pas tweemaal in de basis. “Het voetballen zal hij wel niet verleerd zijn, maar ik denk niet dat je een speler hebt gehaald waarvan je zegt: die gaat het verschil maken. Hij moet eerst nog maar waarmaken of hij mee kan met dit niveau. Er is een andere jongen die ik hoger inschat: Silva.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.