PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV denkt aan komst van Patrick van Aanholt (32)’

De kans bestaat dat Phillip Max deze transferperiode nog zal gaan vertrekken bij PSV. En mocht dit gebeuren dan zien de Eindhovenaren in Patric van Aanholt een goede optie om hem te vervangen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De 32-jarige Nederlander staat nog tot medio 2024 op de loonlijst bij Galatasaray, waar hij zijn verbintenis moet ontbinden. Volgens het ED staat hij hiervoor open, maar zijn ‘vorstelijke salaris’ kan nog wel een struikelblok worden. Een zomerse overgang is óók mogelijk.

Een aanvallende impuls voor de selectie blijft ondertussen topprioriteit voor PSV. Thorgan Hazard blijft hiervoor de topkandidaat, maar de club moet het nog wel eens worden met Borussia Dortmund en de speler zelf. Ook Everton zou interesse hebben, al kan het Eindhovense medium dit nog niet bevestigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.