PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Marcel Brands: ‘We konden gewoon geen nee zeggen’

PSV verkocht deze week Noni Madueke voor een vermorgen aan Chelsea. Volgens technisch directeur Marcel Brands deed de Londense grootmacht een voorstel dat ze simpelweg niet konden weigeren.

De geluiden zijn dat Madueke, die bij PSV slechts vijf keer negentig minuten speelde, 35 miljoen euro oplevert. “Als je naar onze positie in de voetbalpiramide kijkt, dan weet je dat er soms iets kan ontstaan waar we geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen”, vertelt Brands via de PSV-kanalen.

“Noni had de wens om terug te keren naar Engeland. Ook om persoonlijke redenen. Dit heeft hij maanden geleden al uitgesproken. Chelsea heeft ons een niet te weigeren voorstel gedaan. We raken na Cody (Gakpo, red.) opnieuw een goede aanvaller kwijt, maar we zijn druk doende omde selectie te versterken, zodat we onze ambities kunnen handhaven.”

“Noni en PSV hebben jaren geleden een plan gemaakt en dat is volledig uitgekomen. Hij kwam naar PSV met een missie en dankzij de inspanning van velen en zijn eigen toewijding is die missie geslaagd. Dat is iets om trots op te zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.