PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Titelkandidaat deed poging voor Davy Propper’

FC Twente heeft een lijntje uitgegooid naar Davy Propper. De middenvelder verscheen onlangs weer op het trainingsveld bij Vitesse. Een jaar geleden maakte hij als speler van PSV bekend te stoppen met voetbal.

Toch is het nog onzeker of de middenvelder daadwerkelijk terugkeert binnen de lijnen bij de Arnhemmers.

Bij Twente stond de deur in ieder geval voor hem open volgens Robin Pröpper. “Ik heb hem hiernaartoe proberen te lokken, maar dat is niet gelukt”, vertelde de verdediger via het clubkanaal. De Twente-aanvoerder heeft ook zo zijn twijfels of zijn broer zijn carrière wel weer gaat oppakken. “Hij heeft de keuze gemaakt om te stoppen en dat heeft hij niet voor niets gedaan.”

De middenvelder traint momenteel mee bij Vitesse, maar het is wachten totdat Pröpper definitief de knoop doorhakt. “Hij vindt voetballen ontzettend leuk. Daardoor is hij ook weer begonnen. Maar hij moet nog beslissen of hij verder wil en waar hij dat gaat doen. We gaan het zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.