PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea wilde niet voldoen aan vraagprijs Gakpo’

Cody Gakpo zette gisteren zijn handtekening onder een contract voor zes seizoenen bij Liverpool. Ook Chelsea was voor hem in de markt maar zij visten achter het net. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De Londense topclub wilde echter niet voldoen aan de vraagprijs van PSV en wilde niet verder gaan dan 40 miljoen euro. Ook Manchester United kon niet voldoen aan die transfersom. PSV zal ruim 45 miljoen euro ontvangen voor de international en dat kan via een aantal bonussen oplopen, zodat de club uitzicht heeft dat het snel zo’n 50 miljoen euro ontvangt.

De transfersom die de club ontvangt zullen deels worden gebruikt om de financiële balans van PSV een impuls te geven, maar er is ook enige ruimte om een nieuwe speler te halen. Volgens het ED kan ook overwogen worden om een speler te huren uit het hogere segment. Afgelopen zomer was Donyell Malen al in beeld, maar toen bleek een tijdelijke overgang niet haalbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.